مصاحبه اختصاصی با دکتر محقق درباره توسعه فضاهای بیمارستان گراش
بخش اورژانس بيمارستان گراش توسعه مي بابد
دكتر محقق در این باره گفت: پيرو اجراي طرح تحول نظام سلامت، وزارتخانه اقداماتي جهت بهسازي و نوسازي و توسعه فضاهاي بهداشتي درماني انجام داده است كا از جمله ي انها مي توان به توسعه فضاهاي اورژانس، توسعه بلوك زايماني و توسعه هاي بخش هاي ويژه اشاره كرد.
وي گفت در بيمارستان گراش نيز در ضلع شمالي اورژانس فعلي ، عمليات توسعه اورژانس شروع شده است كه اميد است بتوانيم ظرف مدت 2 سال به بهره برداري برسد.
دكتر سيدجواد محقق در ادامه گفت: اورژانس جديد در دو طبقه و هر طبقه به متراژ 600 متر مربع ساخته خواهد شد كه ظرفيت 14 تخت را خواهد داشت و پس از ساخت اين قسمت،همانند بيمارستان نمازي، اورژانس و فوريت مجزا خواهد شد.
يك ميليارد و صد ميليون تومان علي الحساب از بودجه دولتي:
قائم مقام بيمارستان گراش افزود:" با پيگيري هاي مستمر و با همكاري مدير منابع فيزيكي وزارتخانه و تاييد طرح، توانستيم مبلغ يك ميليارد و و صد ميليون تومان براي ساخت اين پروژه اعتبار جذب كنيم كه در حال حاضر به صورت علي الحساب پرداخت شده است. وي گفت : اميدواريم وزارتخانه در مراحل بعدي نيز مبالغي براي تكميل اورژانس به ما پرداخت نمايد و در صورت كمبود بودجه ممكن است از خيرين نیز كمك بگيريم.
در حال حاضر بخش اورژانس بيمارستان اميرالمومنين علي (ع) گراش داراي 12 تخت مي باشد و بخش فوريت و اورژانس مجزا نيست.
معاون توسعه مديريت و منابع علوم پزشكي گراش اظهار داشت: تعميرات و نوسازي بخش هاي بستري، اتاق عمل و فضاهاي درماني بيمارستان نيز با جذب اعتبار مبلغی بالغ بر هفت ميليارد ريال از وزارت بهداشت در قالب "ارتقا كيفيت هتلينگ" در حال انجام است كه بحمداللله بيمارستان گراش جزء 33 بيمارستان برتر كشور قرار گرفت كه اين موفقيت حاصل تلاش كادر مديريتي و همه ي عزيزاني است كه براي پيشرفت بيمارستان گام برداشته اند.
وي گفت: نوسازي فضاي بيروني بيمارستان و نيز تعميرات و نقاشي بيمارستان نيز توسط خيّر بيمارستان و بخشي از آن نيز از درآمد اختصاصي اين بيمارستان تامين شده است
توسعه NICU (بخش مراقبت ویژه نوزادان) آغاز شده است
دکتر محقق درباره توسعه بخش مراقبت ویژه نوزادان نیز گفت: در ضلع شرقی بیمارستان نیز شاهد آغاز عملیات توسعه NICU هستیم که برای این طرح نیز مبلغ دومیلیارد ریال از محل بودجه دولتی تامین شده است . وی افزود: این مبلغ برای توسعه بلوک زایمانی جذب شده است که در این پروژه توسعه زایشگاه و NICU با هم در نظر گرفته ایم که در دو طبقه در متراژ900 مترمربع ساخته خواهد شد وطبقه فوقانی آن نیز برای توسعه اتاق عمل در نظر گرفته ایم
وی درباره بخش مراقبت ویژه نوزادان افزود: در حال حاضر بیمارستان گراش دارای سطح 3 یعنی بالاترین سطح خدمات دهی به بیماران نوزاد است و این بخش توانسته است به 11 بیمارستان جنوب فارس خدمت ارائه کند. وی گفت: در حال حاضر بخش NICU دارای 4 تخت می باشد و ان شالله با تکمیل و ساخت این پروژه تعداد تخت ها افزایش و خدمات بیشتری به مردم شریف منطقه ارائه خواهیم داد.
قائم مقام بیمارستان گراش افزود: بخش NICU و زایشگاه جدید بر اساس سیستم LDR ساخته می شود این سیستم یعنی حالت فضای خصوصی برای مادران باردار و همراه بیمار خواهد بود که وضع حمل توسط پزشک و ماما صورت می گیرد و ساخت بر اساس این سیستم برای مادران باردار بسیار مناسب است و خدمات مطلوبتری ارائه خواهد شد.
کلینیکتخصصی و فوق تخصصی بیمارستان 20% پیشرفت فیزیکی داشته است
دکتر سید جواد محقق درباره کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان گراش گفت: چنانچه قبلا هم در سایت های مختلف به اطلاع عموم رسید این کلینیک در پنج طبقه و هر طبقه 2000 متر مربع در حال ساخت است که درطول کمتر از یکسال 20% پیشرفت فیزیکی داشته است.
هزینه ی ساخت این کلینیک توسط خیّر بیمارستان تامین شده است که مبلغی بالغ بر یکصد میلیارد ریال است و افتتاح آن کمک زیادی به رفاه بیماران و توسعه خدمات بهداشتی درمانی برای کل منطقه خواهد بود .
وی در ادامه تصریح کرد: طبق زمان بندی این کلینیک در مدت 3 سال ساخته خواهد شد که در حال حاضر بدون وقفه در حال ساخت می باشد.