كارگاه آموزش برچسب خواني محصولات غذايي برگزار شد
به گزارش روابط عمومي دانشكده علوم پزشكي گراش، كارگاه آموزش برچسب خواني محصولات غذايي، روز دوشنبه هفدهم خردادماه به همت مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي در سالن دفاعيه دانشكده علوم پزشكي گراش برگزارشد.
در اين كارگاه فضيلت بني زماني مدير نظارت بر مواد غذايي، ضمن بيان مطالب آموزشي در خصوص نحوه و اهميت برچسب خواني مواد غذايي گفت:« اگر مردم از شيوه برچسب خواني مواد غذايي مطلع باشند مي توانند مواد غذايي خود را آگاهانه و با توجه به ميزان كالري مورد نياز خود خريداري نمايند.»
بني زماني هدف از برگزاري اين كارگاه را، آشنايي با قوانين برچسب خواني، آشنايي با مشخصات جدول ارزش تغذيه اي، آشنايي با چراغ راهنماي تغذيه اي و حدود تعيين كننده رنگها، آشنايي با علائم و نشان هاي استاندارد و گواهي بين المللي و آشنايي با نشان اصالت و سلامت كالا در مورد كالاهاي خارجي عنوان كرد.