• 1401/11/16 - 14:36
  • بازدید: 704
برای اولین بار ؛

ورود دانشجویان دکترای پزشکی عمومی به دانشکده علوم پزشکی گراش

یکشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ دانشکده علوم پزشکی گراش برای اولین بار شاهد ورود دانشجویان دکترای پزشکی عمومی بود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری، یکشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ دانشکده علوم پزشکی گراش برای اولین بار شاهد ورود دانشجویان دکترای پزشکی عمومی بود.

دکتر حکیمه اکبری، معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی گراش ضمن اظهار خوشحالی از ورود نودانشجویان، گفت : با پیگیری های مستمر هیات رییسه و تمامی کارمندان دانشکده، امروز شاهد به سرانجام رسیدن تلاش های مجموعه بزرگ علوم پزشکی گراش در اخذ رشته دکترای پزشکی عمومی بودیم.

به موازات انجام مراحل ثبت نام، در سالن ورودی دانشکده غرفه ی " زندگی خوابگاهی از زبان سال بالایی ها " برپا و دانشجویان سال بالایی دانشکده پاسخگوی سوالات نودانشجویان و والدین آن ها بودند.

همچنین اعضای هیات رییسه دانشکده با حضور در سالن های ثبت نام و ورودی دانشکده، ضمن تبریک قبولی به نودانشجویان و والدین، ورود آن ها را به شهرستان گراش خوش آمد گفتند.

جلسه مسئولین دانشکده با والدین از دیگر برنامه های این روز بزرگ بود که در سالن دفاعیه برگزار شد.

در این جلسه دکتر خالقی(معاون درمان)، دکتر اکبری(معاون آموزش، تحقیقات و فناوری)، فاطمه حیدری(معاون فرهنگی دانشجویی)، یعقوب دلخوش(مسئول حراست) و دکتر فاطمی( مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی) در مورد موضوعات مرتبط با زمینه شغلی خود برای والدین مطالبی را بیان کرده و خواستار تعامل والدین با مسئولین دانشکده شدند.

یکشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ ، ۲۲ دانشجوی رشته دکترای پزشکی عمومی، تحصیل خود را در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش آغاز کردند.

گزارش تصویری این روز بزرگ را از لنز دوربین روابط عمومی معاونت ببینید : https://b2n.ir/t33559

• گروه خبری : دانشجویی,فرهنگی,آموزشی,پژوهشی