• 1403/03/13 - 09:04
قابل توجه دانشجویان گرامی:

فراخوان برگزاری ترم تابستان 1403

قابل توجه دانشجویان گرامی

فراخوان برگزاری ترم تابستان 1403

تاریخ ثبت نام از تاریخ 19 / 03/ 1403 لغایت 25/ 03/ 1403میباشد.

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند به آدرس زیر مراجعه نمایند.

www.smums.ac.ir

نکات مهم قبل از ثبت نام:

1- آزمون‌ها (تمامی دروس ارائه شده از جمله طب ایرانی و مکمل، اصول و مبانی مدیریت خطر حوادث و بلایا و...) به صورت حضوری در مراکز آزمون دانشگاه های علوم پزشکی محل تحصیل دانشجو برگزار خواهد شد و در دانشگاه‌هایی که بنا به شرایط، امکان برگزاری آزمون وجود نداشته باشد محل آزمون دانشجویان توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ترجیحاً نزدیک ترین مرکز به دانشگاه مبدأ، مشخص خواهد شد‌.

2- با توجه به اینکه اطلاع رسانی ها ( تاریخ آزمون نهایی، تکالیف، کلاس های آنلاین، آزمون میان ترم و ... ) از طریق سامانه نوید و سایت دانشگاه علوم پزشکی می باشد، دانشجویان ملزم به بررسی مداوم سامانه نوید و سایت دانشگاه می باشند. بدیهی است عواقب عدم توجه به اطلاعیه ها به عهده شخص دانشجو می باشد.

3- ثبت نام دانشجویان در صورتی مورد تایید است که کلیه مدارک ثبت‌نام صرفاً در سامانه نقل و انتقال و میهمانی وزارت بهداشت، بارگذاری گردد و به ارسال مدارک خارج از این سامانه مانند درخواست از طریق اتوماسیون ترتیب اثر داده نخواهد شد.

فرم های ( 1 و 2 ) را از سایت دریافت و اطلاعات لازم را در فرم وارد نمایید و جهت تکمیل فرم معرفی نامه دانشگاه به ساختمان اداری، اتاق کارشناسان آموزش، سرکار خانم آئینه افروز و جهت تکمیل معرفی نامه ستاد شاهد و ایثارگر به ساختمان اداری، طبقه بالا  اتاق استاد پوریوسف مراجعه نمایید.

• جهت اطلاع از:
  • - عناوین دروس
  • - قوانین و مقررات آموزشی دوره
  • - نحوه ثبت نام
  • - مدارک لازم برای ثبت نام
  • - شهریه
  • - تقویم آموزشی
  • - و سایر اطلاعات مرتبط با دوره  فایل زیر را دانلود و با دقت مطالعه نمایید.

• گروه خبری : دانشجویی,آموزشی