• 1402/02/24 - 10:04

جلسه معارفه دانشجویان رشته پزشکی دانشکده علوم پزشکی گراش برگزار شد

دراین جلسه دانشجویان پزشکی نظرات و مشکلات آموزشی و صنفی رفاهی خود را مطرح کرده و خواستار رسیدگی مسئولین به موارد مطروحه شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، تحقیقات و فنآوری، جلسه " آشنایی با دانشجویان رشته پزشکی " در دانشکده علوم پزشکی گراش برگزار شد.

در این جلسه که با حضور رییس، معاونین درمان و آموزش، تحقیقات و فناوری، جمعی دیگر از مسئولین و دانشجویان این رشته در سالن کنفرانس اداری دانشکده برگزار شد، دکتر محسن زاده ( رییس دانشکده ) ضمن خوش آمدگویی به اولین گروه از دانشجویان ورودی رشته پزشکی دانشکده گراش، خواستار شنیدن نقطه نظرات آنان شد.

دکتر حکیمه اکبری ( معاون آموزش، تحقیقات و فناوری ) با ارائه پاورپوینتی به شرح زیر ساخت های فراهم شده در دانشکده گراش برای پذیرش دانشجویان رشته پزشکی پرداخت.

در ادامه دانشجویان پزشکی نظرات و مشکلات آموزشی و صنفی رفاهی خود را مطرح کرده و خواستار رسیدگی مسئولین به موارد مطروحه شدند.

دانشکده علوم پزشکی گراش برای اولین بار در بهمن ماه 1401 میزبان دانشجویان رشته پزشکی شد.

• گروه خبری : آموزشی,پژوهشی