دانشكده علوم پزشكي گراش جزو برترين دانشگاهها در بحث امورفرهنگي و جشنوراهاست
افسانه بشارتی گفت: دانشکده علوم پزشکی گراش با ثبت 436 اثر در هفتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی، جزو شش دانشگاهی است که بیشترین آثار ثبت شده را در جشنواره هفتم داشتهاند و با احتساب درصد دانشجويان شركت كننده در جشنواره رتبه اول را دارد .
افسانه بشارتی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی گراش در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت، گفت: دانشکده علوم پزشکی گراش با ثبت 436 اثر در هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان علوم پزشکی، جزو شش دانشگاهی است که بیشترین آثار ثبت شده را در این جشنواره داشتهاند و وجود این ظرفیت فرصت خوبی جهت گسترش فرهنگ سلامت است.
بشارتی واگذاری امور به دانشجویان، تبلیغات سریع و صیحیح و پیگیری مسئولان فرهنگی دانشکده علوم پزشکی گراش را از دلایل ثبت آثار متعدد در جشنواره فرهنگی برشمرد و تصریح کرد: در کنار عوامل مطرح شده، خودباوری و مثبت اندیشی نیز قطعا در موفقیت تاثیر دارد چرا که معتقدم دانشجویان ما میتوانند در جشنواره مقام بیاورند و همین انگیزهای برای حضور دانشجویان در جشنواره شد.
بشارتی به اشاره به اقداماتی که برای ایجاد انگیزه در بین دانشجویان انجام شده است، توضیح داد: طی مراسمی از دانشجویان فعال فرهنگی سنوات قبل به منظور ایجاد انگیزه در دیگر دانشجویان تقدیر شد و اسامی برگزیدگان را به منظورتشویق این دانشجویان به صورت گستردهای در سایتها و در سطح منطقه پوشش خبری دادیم. تشویق دانشجویان به انجام فعالیتهای فرهنگی و اختصاص منابع مالی به دانشجویانی که آثار هنری تولید میکنند از دیگر اقداماتی بود که باعث ایجاد انگیزه بیشتر در دانشجویان شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی گراش درباره حمایتهای مالی انجام شده از دانشجویان برتر، اظهار کرد: دانشجویان برای تولید آثار هنری از جیب خودشان هزینه میکنند و از این رو برای تامین منابع مالی آثار خود دچار مشکل هستند، به همین خاطر تا جایی که امکان داشت از لحاظ مالی آنها را حمایت کردیم به طوری که هر دانشجویی که داوطلب تولید اثر بود و پتانسیل این را داشت که به جشنواره اثر هنری ارسال کند، مورد حمایت مالی قرار گرفت. تلاش کردیم تا حد امکان موانع را از سر راه دانشجویان برداریم، از تخصیص تجهیزات و امکانات مانند دوربین و خط تلفن گرفته تا در اختیار قرار دادن فضای فیزیکی جهت برگزاری جلسات و انجام هماهنگیهای لازم دریغ نکنیم. به علاوه اینکه در خوابگاهها اتاق هنر و در دانشکده اتاق خاصی ویژه جشنواره اختصاص دادهایم.
بشارتی با اشاره به اینکه جهت اطلاع رسانی جشنواره فرهنگی در خوابگاهها به صورت اتاق به اتاق اطلاع رسانی شد، تصریح کرد: به منظور استفاده از تجارب دانشجویان شرکت کننده در دورههای قبل گردهماییهایی برگزار کردیم. همکاران ما در وزارت بهداشت نیز به صورت 24 ساعته پاسخگو بودند و راهنماییهای خود را به ما ارائه میدادند.
وی افزود: دانشکده علوم پزشکی گراش در امور فرهنگی بسیار فعال است و در کل دانشکده 5 کانون فعال داریم که همکاری و مشارکت بسیار خوبی در زمینه جشنواره ارائه دادند.
وی با ذکر این نکته که هنر بخشی از زندگی انسان است، اظهار داشت: افراد یک جامعه با خلق آثار هنری است که میتوانند فرهنگ ملی و مذهبی خود را نشان دهند و هنر است که باعث رشد و بلوغ اجتماعی و فرهنگی یک جامعه میشود، به علاوه اینکه انسانها میتوانند از طریق هنر بدون کلام، حرف خود را منتقل کنند و به این ترتیب فرهنگساز باشند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی گراش درباره تاثیر هنر بر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی گفت: دانشجویی که به هنر میپردازد وقت خود را به بطالت نمیگذارند و به جای اینکه به کارهای بیهوده مشغول شود فکرش را در جهت تولید اثر هنری ماندگار سمت و سو میدهد.
بشارتی در پایان ضمن تقدیر از برگزارکنندگان و دستاندر کاران جشنواره اضافه کرد: در سالهای گذشته در علوم پزشکی افرادی تک بعدی تربیت کردهایم؛ افرادی که به حد اعلای سطح علمی در علوم پزشکی رسیدهاند اما با فرهنگ، ادبیات، هنر و مذهب ناآشنا هستند و اطلاعاتی کمی در این زمینهها دارند. این در حالی است که انسان موجودی چند بعدی است و برای رسیدن به تعالی باید در همه جنبههای زندگی رشد کند و از دیگر مهارتها و آگاهیهای خود بتواند در راستای اعتلای دانش خود از جمله دانش پزشکی بهره ببرد. هنر در گسترش فرهنگ سلامت تاثیر به سزایی دارد و پرداختن دانشجویان علوم پزشکی به هنر فرصت خوبی جهت گسترش این فرهنگ ایجاد میکند.
دانشكده علوم پزشكي گراش در جشنواره ششم نيز مقام دوم كشور را بدست آورد.