• 1401/05/08 - 11:57
طی حکمی از سوی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ؛

سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پزشکی گراش منصوب شد

دکتر احمد فاطمی (دکترای تخصصی هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون) به سمت «سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پزشکی گراش» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، طی حکمی از سوی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی گراش، دکتر احمد فاطمی به سمت «سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پزشکی گراش» منصوب شد.

دکتر فاطمی دارای مدرک دکترای تخصصی (PHD) هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون بوده و پیش از این عضو هیات علمی و مدیر گروه هماتولوژی و علوم آزمایشگاهی و معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بوده است .

وی همچنین از سال ۱۴۰۰ به عنوان عضو هیات علمی و مدیر گروه علوم آزمایشگاهی و سرپرست کمیته تحقیقات در دانشکده علوم پزشکی گراش مشغول به خدمت می باشد.

پیش از این و از سال ١٣٩٠ مدیریت امور آموزشی دانشکده بر عهده عباس سلمانی بوده است.

• گروه خبری : آموزشی