• 1401/07/18 - 11:56
قابل توجه دانشجویان متقاضی میهمانی ؛

سامانه میهمانی دانشجویان علوم پزشکی جهت نیمسال اول 1402-1401 فعال شد

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند سامانه میهمانی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی جهت نیمسال اول 1402-1401 از 12 مهر ماه 1401 فعال شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پزشکی گراش در اطلاعیه ای از آغاز فرایند میهمانی دانشجویان خبر داد.

متن اطلاعیه بدین شرح است :

به اطلاع  دانشجویان گرامی می رساند سامانه میهمانی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی جهت نیمسال اول 1402-1401 از 12 مهر ماه 1401 فعال شد. مقتضی است جهت ثبت درخواست میهمانی به آدرسhttps://guest.behdasht.gov.ir مراجعه کنید. در صورت ثبت درخواست میهمانی لازم است فرم درخواست میهمانی را نیز تکمیل نمایید تا در صورتی که دانشکده با درخواست شما موافقت کرد در روند بررسی درخواست در مراحل بعدی با مشکلی مواجه نشوید.

شرایط میهمانی

• بیماری صعب العلاج همراه با تائید پزشک مربوطه
  • کفالت دانشجوی پسر همراه با مدرک معتبر
  • ازدواج رسمی و دائمی دانشجوی دختر بعد از قبولی دانشگاه به تبعیت از محل کار همسر

تذکر:

۱- نمرات  کمتر از  ۱۲  پذیرفته  نمی شود  و دانشجو  موظف  به تکرار  درس می باشد .

۲- مسئولیت  پیگیری  در ارسال  نمرات  به عهده  دانشجو می باشد .

۳ -مسئولیت هر گونه مشکلات ناشی از این تقاضا صرفاً بعهده دانشجو می باشد.

4 -جهت اطلاعات بیشتر اینجا کیک کنید.

• گروه خبری : آموزشی,اطلاعیه

فایل ها