• 1402/03/17 - 05:04
قابل توجه دانشجویان ورودی 98 دانشکده علوم پزشکی گراش ؛

" اعلام زمان فارغ التحصیلی "

دانشجویان پس از اطمینان از تکمیل پرونده جهت انجام امور فارغ التحصیلی به اداره خدمات آموزش (خانم آیینه افروز) واقع در ساختمان اداری دانشکده مراجعه نمایید.

به گزارش روابط عمومی معاون آموزش، تحقیقات و فناوری، اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پزشکی گراش در اطلاعیه ای، زمان انجام امور فارغ التحصیلی دانشجویان را اعلام کرد. در این اطلاعیه آمده است که :

دانشجویان عزیز جهت اطلاع از نواقص پرونده ی خود اینجا را کلیک کنند و پس از اطمینان از تکمیل پرونده جهت انجام امور فارغ التحصیلی طبق جدول زیر به اداره خدمات آموزش (خانم آیینه افروز) واقع در ساختمان اداری دانشکده مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است دانشجویانی که نمره آنها ثبت نهایی نشده است و همچنین دانشجویانی که دارای نقص مدرک می باشد جهت انجام امور فارغ التحصیلی مراجعه ننمایند.

پرستاری و هوشبری

سه شنبه